Amin Aouadi


Mijn naam is Amin Aouadi en sinds februari 2019 ben ik werkzaam bij 2bprojects in de functie van Informatiecoördinator. Voorafgaand had ik een studie gevolgd aan Zuyd Hogeschool in de richting van Civiele Techniek. Al vroeg in de opleiding kwam ik in aanraking met het principe Beheer, doordat ik tijdens verschillende stages en vakantieperiodes bij de Woningcorporatie Woonpunt ervaring heb opgedaan als opzichter van het Niet-planmatig onderhoud. Tijdens mijn periode bij Woonpunt werd mij duidelijk hoe belangrijk het is om te blijven communiceren met de betrokkenen. Maar om goed te kunnen communiceren, heb je ook goede data nodig voor het kunnen nemen van objectieve beslissingen.
In de woorden van Jim Barksdale, CEO van Netscape: ‘If we have data, let’s look at data.
If all we have are opinions, let’s go with mine.’

Ik erken het belang van goede data en zet mij graag in om dit over te dragen aan de organisaties van onze klanten. Want ik geloof dat het op orde brengen van je data pas kan beginnen, zodra allen die invloed kunnen uitoefenen op de datastroom het belang van goede data erkennen.

2bprojects is een team van professionals, waarbij wij elkaars specialiteiten kennen door onze vriendschappelijke band. Ieder van ons heeft zich gespecialiseerd op een ander gebied.
Mijn specialisatie is te vinden op het gebied van data manipulatie. Door mijn ervaring met verschillende software programma’s (Autodesk, Q/ARC-Gis, FME e.d.) ben ik in staat om verschillende arbeidsintensieve taken te automatiseren. Zo begeleid ik het genereren van een GIS model van de Buitenring Parkstad Limburg (BPL) dat geïmporteerd zal worden in het Beheer Management Systeem (BMS) van de Provincie Limburg, hiervoor maak ik ook gebruik van mijn Civiele achtergrond om Bouw informatie te vertalen naar Beheer informatie.

Naast mijn eigen kennis en ervaring kan ik altijd rekenen op de ondersteuning van mijn collega’s. 2bprojects heeft verschillende middelen ingezet en processen ingericht om de lijnen onderling zo kort mogelijk te houden, zodat onze volledige kennis en ervaring ter beschikking wordt gesteld aan onze klanten.