Mees Kessels


Mijn naam is Mees Kessels, ben op 7 oktober 1995 geboren in Weert en momenteel woonachtig in het nabijgelegen Limburgse dorpje Grathem. In mijn vrije tijd doe ik aan crossfit en hobby ik graag in de tuin, daarnaast geniet ik in de weekenden, onder goed gezelschap, regelmatig van een drankje in de kroeg.

Door van jongs af aan al fascinatie te hebben gehad voor complexe creaties in de omgeving is de interesse voor de civiele sector sterk aanwezig. Om vanuit niets iets te creëren waar uiteindelijk de leefomgeving zijn voordeel uit trekt is iets waar ik voldoening uit haal. Daarnaast is het voor mij ook van belang dat elk project een goede voorbereiding nodig heeft, daartoe behoort een nauwkeurige en goedlopende organisatie.

 

Bij 2bprojects heb ik de kans gekregen om door te groeien en mezelf te ontwikkelen, dit door middel van leren door te doen, luisteren naar degene die je kennis bijbrengen en te leren van je fouten. Dit staat bekend als het meester-gezel-principe. Via de functies gegevensbeheerder en technisch tekenaar wil ik mij verder ontwikkelen binnen dit bedrijf.

Dit onder andere ook door de mbo opleiding ‘bouw en infra’ te volgen, waarna ik de ambitie heb om mijn kennis in een verder stadium te brengen via een hbo opleiding.