Onze partner Mulitividuals


Multividuals is een energiek, creatief en betrokken netwerk van professionals die graag met elkaar aan de slag gaan voor opdrachtgevers. Zij richten zich ook op expliciet samenwerken van mensen binnen bedrijven en overheden.

De aanpak van Multividuals en de aanpak van 2bprojects sluit naadloos aan en daarom passen wij dit veelvuldig gezamenlijk toe binnen projecten waar teams samen tot het gewenste resultaat willen komen.

Het team van Multividuals werkt vanuit de overtuiging dat mensen het verschil maken. Haar oprechte interesse in individuele drijfveren en ambities vormt dan ook een belangrijk vertrekpunt. Juist in deze tijd is het benutten van kennis, ervaring en creativiteit van medewerkers een goede strategie om scherp aan de wind te zeilen.
Door dat zichtbaar te maken en te delen in de groep, ontstaat een verrassend effectieve samenwerking. In combinatie met een gedeelde focus en glasheldere afspraken verbinden zij zo de kracht van mensen.

Het resultaat: gewenste prestaties van mensen, (project-)teams en organisaties.

 

Zij richten zich met haar opdrachtgevers steeds op het behalen van resultaten:
concreet, to-the-point en vanuit onze onafhankelijke rol. Relatie en zakelijkheid gaan daarbij hand in hand. Ze benoemen wat ze zien vanuit haar positieve instelling en dragen bij aan mensen die zelf en samen met anderen het stuur in handen nemen.

Zij benutten daarbij de in haar netwerk aanwezige visie, kennis en ervaring rond expliciet samenwerken, teamontwikkeling, projectmatig werken, personal branding en spelsimulaties. Zo maken zij mensen, teams en organisaties slagvaardiger en succesvoller.